divendres, 23 de novembre del 2012

Calendari Solidari 2013 amb el Poble Sahrauí (Xàtiva)


A la seu de la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) podeu trobar el Calendari Solidari 2013 que ha editat Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva al preu de 5 euros.
Moltes gràcies i salutacions.

 
Com és habitual des de fa uns anys, (ja en són 7), Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha editat el calendari solidari amb el Poble Sahrauí. Enguany, el fotògraf de La Font de la Figuera, Manel Asensi Calabuig, col·laborador gràfic habitual de Levante-EMV, ha realitzat les fotografies dels xiquets i xiquetes sahrauís que van estar als municipis de Xàtiva, Genovés i La Granja de la Costera durant el passat programa de Vacances en Pau 2012.

Manel Asensi ha volgut aprofitar el calendari 2013 per transmetre’ns “tot allò que els xiquets i xiquetes ens aporten i tot allò que els aporta l’estada estiuenca en les nostres contrades, tot prenent com a punt de partida els trets culturals que ens acosten i que ens fan diferents”. Les imatges, realitzades a la Casa de Cultura de Xàtiva, van acompanyades d’una frase senzilla —en valencià i en hassania— que fa de fil conductor d’allò que ha volgut comunicar l’artista.

Mariem Hassan amb el Calendari Solidari 2013
que ha editat Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva
Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva pretén vendre aquest calendari per tal de sufragar les despeses de les seues activitats de cooperació amb el poble sahrauí. Les persones interessades amb aquest calendari el poden adquirir al preu de 5 euros. A Xàtiva, es pot adquirir a les llibreries El Vaixell i La Costera, a la Fruiteria De la terra, a la Clínica Veterinària Xàtiva i a Un vinet?... En Genovés es podrà comprar en SuperMax... I en València, a la seu de la FASPS. 

Algunes de les fotos de Manel Asensi
per al calendari Solidari 2013 amb el Poble Sahrauí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada