diumenge, 11 de maig del 2014

Amics a la Trobada de Llocnou d’En Fenollet (La Costera - Maig 2014)



Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha participat a la Trobada d’Escoles en Valencià amb un taller de carioques per als més menuts, amb una taula informativa i una haima.

 Amics del Poble Sahrauí de Xàtiva ha participat aquest dissabte 10 de maig a la festa de la Trobada d’Escoles en Valencià a Llocnou d’En Fenollet. Els xiquets i xiquetes han gaudit amb el taller de carioques que havíem preparat fins a les 13:15 h. que el finalitzàrem.

Al mateix temps, al punt informatiu, la gent que ha passat per la nostra taula ha pogut col·laborar amb els nostres projectes amb el poble sahrauí comprant-se una samarreta, un collaret o polsera, un llibre o ceràmica de l’Escola Taller de L’Aaiún...


Al final si que va estar possible muntar una xicoteta haima al costat de les taules del taller i el punt informatiu, on oferíem te i parlàvem dels nostres projectes, com de Vacances en Pau, la Caravana d’Ajuda Humanitària, de les accions polítiques o de la situació actual al Sàhara Occidental i als Campaments de Refugiats Sahrauís de Tinduf.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada