dimarts, 7 de maig del 2013

Concentració a València en suport al Front Polisario (Maig 2013)

CONCENTRACIÓ EN RECOLZAMENT A LES MANIFESTACIONS ALS TTOO PER LA INDEPENDÈNCIA DEL SÀHARA OCCIDENTAL I EN COMMEMORACIÓ DEL 40 ANIVERSARI DE LA CREACIÓ DEL FRONT POLISARIO
 DIVENDRES 10 DE MAIG A LES 19:00 H
 DAVANT EL CONSOLAT MARROQUÍ A VALÈNCIA


El 25 d'abril, el Consell de Seguretat de l'ONU va renovar per un any el mandat de la MINURSO sense incloure entre les seues competències la supervisió dels Drets Humans al Sahara Occidental.  La nova versió es limita a instar a totes les parts en conflicte a mantindre els seus  "esforços" per a la "promoció i protecció dels Drets Humans a Sàhara Occidental i als campaments de refugiats de Tinduf, sense incloure en el mandat de la MINURSO la protecció del drets humans de la població sahrauí als territoris ocupats de la RASD.
El dia posterior a la resolució de l'ONU es van organitzar manifestacions pacífiques a les ciutats dels territoris ocupats, les quals van ser reprimides violentament per les forces d'ocupació marroquí. Quaranta sahrauís van ser agredits per la Policia marroquina a la localitat de L'Aaiun davant dels ulls d'Amnistia Internacional a penes hores després de l'adopció de la resolució 2099/2013.
El dissabte 4 de maig va arribar un grup de periodistes internacionals a L'Aaiun a fi de realitzar un informe detallat sobre la situació en la regió, a la llum de les últimes manifestacions succeïdes. Multitut de manifestants van rebre a la premsa amb banderes i pancartes amb contingut com "Libertad", "Autodeterminación", "Fuera Marruecos", "Protección DDHH", etc...
La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV), la Delegación Saharaui  para la Comunidad Valenciana, Jóvenes por la Causa i la comunitat sahrauí que residix a la Comunitat Valenciana vol manifestar el seu suport a la població sahrauí dels territoris ocupats il·legalment per Marroc i, al mateix temps, celebrar la creació del Front POLISARIO .
Per tot açò vos convoquem a la concentració que tindrà lloc davant el Consolat Marroquí C/ La Pau  38 el dia 10 de maig a les 19:00 per a denunciar estos fets.

Per favor doneu la màxima difusió.
NO SIGUEU INDIFERENTS!
Vos esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada