diumenge, 11 de novembre del 2012

La FASPS a la manifestació de Madrid (10-11-2012)


La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS) ha participat en la manifestació de Madrid aquest dissabte 10 de novembre de 2012 en la qual s’ha denunciat la continua violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental i s’ha reclamat que es finalitze el procés de descolonització i es realitze el referèndum d’autodeterminació que ha de portar al poble sahrauí cap a la independència.


Milers de banderes amb el lema “Sàhara Lliure” han onejat en els carrers de Madrid. I centenars de milers de persones desplaçades de tot l’estat espanyol s’han manifestat a Madrid per a denunciar l’actitud del Govern del Marroc i per exigir al Govern espanyol que condene la violació dels Drets Humans al Sàhara Occidental per part de Marroc i que done suport clar a les resolucions de l’ONU per a la celebració del referèndum d’autodeterminació. Des d’Atocha fins a les portes del Ministeri d’Exteriors, els crits que més s’han escoltat  són “¡Sáhara libertad, Polisario vencerá!” o “Marruecos culpable Espanya responsable”, amb banderes sahrauís i pancartes provinents de tots els col·lectius de suport al poble sahrauí de l’estat espanyol.


La manifestació ha estat convocada per la Coordinadora Estatal de Asociaciones Solidarias con el Sáhara (CEAS-Sáhara) i per la Plataforma por la Libertat del Pueblo Saharaui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada