dissabte, 25 de maig del 2013

Comunicat FASPS: Avui estem de dol



Avui és un dia molt trist per a tots i totes els amics i amigues del poble sahrauí i per a la Comunitat Sahrauí del País Valencià.


Avui estem de dol.


En la nit d'ahir, 24 de maig de 2013, ens va deixar el nostre amic Banna Lekbir Bachir, al que va atropellar el metro quan creuava el pas a nivell a Paterna, localitat en la que residia amb la seua família d'acollida, José Luis Rodrigo (Rodri) i Conxa Franco.


Banna, de 18 anys d'edat, va arribar a València sent un nen, amb el programa de Vacances en Pau, acollit pels nostres companys, amics i lluitadors infatigables per la causa sahrauí, Rodri i Conxa.


Una malaltia va fer que Banna es quedara amb nosaltres a València. Un jove infatigable, la seua família d'acollida li havia contagiat la seua dedicació i amor per la lluita del seu poble, el poble sahrauí.


Era difícil no trobar-nos amb Banna a les manifestacions i altres actes reivindicatius, junt amb Rodri i Conxa.


Avui tots i totes plorem la seua mort. Han estat molts anys els que hem gaudit de la seua presència i de la seua vitalitat juvenil, per això mai no l'oblidarem.

Des de la Federació d' Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià i la Comunitat Sahrauí de la Comunitat Valenciana volem mostrar la nostra estima i suport a Rodri, a Conxa i a tota la seua família en aquests moments tan difícils i el nostre més sentit condol als seus pares, Enguia Mahayub Ahmed i Lekbir Bachir, germans i resta de familiars.
 
Banna sempre estaràs entre nosaltres.


Descansa en pau.



TOTS ELS ACTES PREVISTOS PER A DEMÀ EN COMMEMORACIÓ DEL 40 ANIVERSARI DEL FRONT POLISARI I DE L’INICI DE LA LLUITA ARMADA, QUEDEN SUSPESOS EN SENYAL DE DOL PEL NOSTRE AMIC BANNA LEKBIR BACHIR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada