dimecres, 25 de juliol del 2012

Les Corts Valencianes reben als sahrauís de Vacances en Pau 2012


Uns trenta xiquets sahrauís que participen en el programa d’acolliment familiar Vacances en Pau, ha visitat este matí les instal·lacions de les Corts Valencianes i han estat rebuts pel president de les Corts, Juan Cotino, qui ha agraït a les famílies valencianes d’acollida l’atenció i la cura d’estos xiquets, molts dels quals han de realitzar-se diferents tractaments mèdics que no poden dur a terme al seu país. 


Cotino ha destacat la importància d’este acte humanitari ja que la labor d’estes famílies com “és molt important com a padrins permanents d’estos xiquets, no sols durant el temps de permanència a la nostra terra sinó també posteriorment quan estos xiquets tornen al seu país d’origen, la relació es manté molt estreta.” 
 
El president de les Corts ha incidit en “l’esforç que realitzen estes famílies ja que els donen a estos xiquets el mateix que els donen als seus fills”. 
 
La visita ha estat organitzada per la Delegació Sahrauí per a la Comunitat Valenciana i la FASPS-PV (Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià). En l’actualitat hi ha 191 xiquets i xiquetes sahrauís acollits actualment a la Comunitat Valenciana per famílies solidàries. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada