dijous, 12 de desembre del 2013

Concentració a València en denúncia de la violació dels drets humans del Poble Sahrauí (València - Desembre 2013)

La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Saharauí del País Valencià (FASPS) i la comunitat sahrauí resident al País Valencià han organitzat una concentració el proper divendres 13 de desembre, a les 19 hores, davant del Consolat Marroquí a València (C / la Pau, 38 ) per denunciar la violació sistemàtica dels drets humans al Sàhara Occidental i reclamar la seva vigilància i respecte.

El moviment valencià de suport al poble sahrauí porta molt de temps denunciant la política repressiva per part del Marroc sobre la població sahrauí resident al Sàhara Occidental ocupat pel regne marroquí. En aquesta zona, està prohibit manifestar-se i la premsa internacional té vetat l'accés. Les tortures, les detencions arbitràries, les violacions de domicilis són el dia a dia dels sahrauís que resideixen.

"Estem tristament acostumats a denunciar la violació constant d'aquests drets fonamentals al Sàhara Occidental però els interessos econòmics i polítics estan per sobre de les persones, però seguirem condemnant aquestes actituds, i la concentració d'aquest divendres serà una mostra d'això", afirma Lola Claramunt, presidenta de la FASPS .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada