dijous, 10 de maig del 2012

Al-Amal de València a la Trobada d'Escoles en Valencià


Un any més, l'ONG AL-AMAL participarà a la Trobada d’Escoles en Valencià que enguany se celebrarà a València al Passeig de l'Albereda.

El pròxim diumenge 13 de maig, el col·lectiu Al-Amal de València acudirà a la festa de les Trobades d’Escoles en Valencià que aquest any se celebra a la localitat de València. Tots els anys, amb l’arribada de la primavera, el nostre col·lectiu participa en aquesta festa i enguany hem preparat un taller de confecció de carioques per als més menuts.


Per altra banda, ONG Al-Amal instal·larà durant tot el matí un punt d’informació, en el qual s’explicarà la situació de la població sahrauí dels campaments de refugiats de Tinduf i de la zona ocupada il·legalment pel Marroc, de la situació dels drets humans al Sàhara Occidental, i de moltes més coses relacionades amb la causa sahrauí. També informarem de les nostres activitats que desenvolupen al llarg de l’any, com la Caravana d’Ajuda Humanitària, les Jornades de Solidaritat o del programa de Vacances en Pau 2012, i de com la gent pot participar i col·laborar amb nosaltres. També muntarem una “paraeta” on podrem gaudir d’una bona estona, xarrant i bevent te amb gent sahrauí i del nostre col·lectiu.


US ESPEREM A TOTS I TOTES A LA FESTA PEL VALENCIÀ



DIUMENGE 13 DE MAIG A LES 10 HORES AL PASSEIG DE L’ALBEREDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada