divendres, 17 de febrer del 2012

Lliurament de les Ajudes 2011 al Cooperativisme al Desenvolupament

Les Ajudes al Cooperativisme per al Desenvolupament que promociona Caixa Popular tenen com a principal objectiu transmetre el missatge de que la Solidaritat i la Intercooperació no sols han de practicar-se en els ambients més pròxims. El Cooperativisme és una fórmula eficaç per a contribuir al desenvolupament i sostenibilitat de molts pobles i regions en situació d'escassesa.

A través del Fons de Formació i Promoció Cooperativa cada any es financen diversos projectes proposats per Associacions o Organitzacions sense ànim de lucre, amb la intenció de posar en marxa o consolidar una Cooperativa en algun país en vies de desenvolupament. La Comissió de Promoció Cooperativa de Caixa Popular és l'encarregada de valorar i seleccionar els projectes que anualment reben les Ajudes al Cooperativisme per al Desenvolupament.

Lliurament de les Ajudes 2011 al Cooperativisme al Desenvolupament. Dilluns 20 de febrer, Club Diario Levante, a les 19:30 h. La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià participa amb la presentació del projecte:

“Taller de Ceràmica per a Wilaia de El AAIUN”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada