dilluns, 5 de desembre del 2011

Jornada reivindicativa: Pels compliments dels drets humans al Sàhara Occidental

PELS COMPLIMENTS DELS DRETS HUMANS AL SAHARA OCCIDENTAL

 DISSABTE 10 DE DESEMBRE
DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS

JORNADA REIVINDICATIVA
DE 10:30 A 20 HORES A LA PLAÇA DE LA VERGE DE VALÈNCIA


La Federació d'Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) us convida a participar en la jornada reivindicativa, que celebrarem a València amb motiu del dia internacional dels Drets Humans per a exigir el seu compliment al Sàhara Occidental.

Durant la jornada del dissabte, estarem en la Plaça de la Verge per a donar a conèixer a la població valenciana la realitat dels homes i dones sahrauís al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc. Com a punt informatiu d’aquesta jornada es muntarà una haima on hi haurà té sahrauí i es muntarà l’exposició titulada “Els Drets Humans al Sàhara Occidental”.

 
Imatges de l'exposició "Els Drets Humans al Sàhara Occidental"

Marroc és una monarquia absoluta que no ha demostrat ningun respecte pels drets humans. Els sahrauís als Territoris Ocupats pateixen un assetjament continu. La repressió, les detencions arbitraries i tot tipus de violacions, estan a l’ordre del dia al Sàhara Occidental on impera la impunitat. I tot això, baix la mirada còmplice del govern espanyol i la passivitat de la Comunitat Internacional.

DIGUEM PROU!!!

Per això, necessitem de la participació de totes i tots.
Per favor doneu la màxima difusió.
NO SIGUEU INDIFERENTS!
us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada