divendres, 7 de febrer de 2014

Concentracions: Per una MINURSO amb competències en la vigilància dels Drets Humans (Febrer-març-abril 2014)La Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià s’ha adherit a la Campanya Internacional PER UNA MINURSO AMB COMPETÈNCIES EN LA VIGILÀNCIA DELS DRETS HUMANS.

Si cliqueu a la icona de la campanya us podreu adherir a ella.

https://secure.avaaz.org/en/petition/United_Nations_the_Minurso_Commission_to_monitor_Human_Rights_in_Western_Sahara/?fbss

A més a més, s’ha establert un calendari internacional de concentracions  per a tots els dies 15 dels mesos de febrero, març i abril amb la finalitat d’augmentar la visibilització i pressió de la campanya. La FASPS-PV ha preparat les següents concentracions:

Dissabte 15 de febrer, a les 12 h. davant de la Casa de Cultura de Puçol.

Dissabte 15 de març, a les 12 h. davant del Consolat del Marroc a València (C/ la Pau), on el divendres anterior es farà l’entrega d’un escrit dirigit al Cònsol marroquí.

Dimarts 15 d’abril, a les 19 h. davant l’oficina consular francesa a València (C/ Cronista Carreres), on pel matí es farà entrega d’un escrit dirigit al vicecònsol francés

ORGANITZEN

Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV)
Delegació Sahrauí al País Valencià
Jóvenes Saharauis por la Causa
Associació d’Immigrants Sahrauís de València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada