dimarts, 29 d’octubre del 2013

Trobada de Joves IDEACCIÓ 3.0 (Benigànim - Novembre 2013)



El dissabte 16 de novembre de 2013, a la Granja Escola "Torreta del Marqués" de Benigànim, els Joves de Compromís dins de la Trobada de Joves IDEACCIÓ 3.0 realitzen una xarrada al voltant de la realitat dels joves del poble sahrauí. Serà a les 20 hores. Més informació a http://ideaccio.com/

  • 20:00 Fòrum de la Diversitat II: la realitat dels joves del poble sahrauí. Comptarem amb la presència de:
    • Sato Díaz, responsable de Moviments Socials i Joventut de la Coordinadora Estatal d’Associacions Solidàries amb el Sàhara (CEAS-Sàhara).
    • Benda Beirouk, sahrauí nascuda fa 23 anys als campaments de refugiats a Tindouf, va vindre al País Valencià amb el programa de vacances en pau a l’estiu de 1996, actualment viu a Salamanca on estudia l’últim curs de Medicina. És membre actiu de la Plataforma Crits Contra el Mur Marroquí, un col•lectiu de joves sahrauís que s’han proposat fer més visible la presència del mur marroquí que divideix el Sàhara Occidental, tant a l’àmbit internacional com nacional.
    • Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés dels Diputats, ens contarà el viatge interparlamentari a Al-Aaiun on s’entrevistà amb organitzacions de drets humans sahrauís.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada