dijous, 28 de març del 2013

Moció en suport als presos polítics sahrauís


La  Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV) i els col·lectius que en formen part estan sol·licitant a les forces polítiques, als Ajuntaments i altres institucions a que donen suport a la moció que rebutja les injustes condemnes als presos polítics sahrauís de Gdeim Izik i denuncia la constant violació dels drets humans que pateixen els sahrauís dels territoris ocupats per part del Marroc.

A hores d'ara, l’Ajuntament de Xàtiva, Beniarjó, Genovés, Almenara, Puçol, Canals, Quart de Poblet i també la Diputació de València han presentat i aprovat la moció per unanimitat... i s’espera que s’estenga a altres municipis i institucions. Sols ens queda animar a les forces polítiques a que presenten aquesta moció ja que la situació al Sàhara Occidental continua estant lluny de solucionar-se i malauradament la repressió i la violació que pateix la població sahrauí no ha cessat.



En cas de no disposar encara la moció la podeu sol·licitar a la Federació d’Associacions de Solidaritat amb el Poble Sahrauí del País Valencià (FASPS-PV), en la següent adreça: fasps@hotmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada